به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، محسن حاجی میرزایی درباره آخرین وضعیت اجرای قانون استخدام معلمان حقالتدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی، اظهار کرد: آییننامه تبدیل وضعیت معلمان حقالتدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی شهریور ماه به تصویب هیئت وزیران رسیده بود و شیوهنامه آن نیز نهایی و اخیرا به کلیه استانها ابلاغ شد.
وی افزود: عملیات مربوط به تبدیل وضعیت کلیه مشمولان یعنی آموزشیاران نهضت سوادآموزی، معلمان حقالتدریس و مربیان پیشدبستانی از همین هفته آغاز خواهد شد.
وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: آن دسته از همکارانی که از سال ۷۹ تا ۹۱ به عنوان مربی پیشدبستانی، معلم حقالتدریس یا آموزشیار نهضت سوادآموزی به اشکال مختلفی با آموزش و پرورش همکاری کردهاند طبق شیوهنامه که شامل برگزاری آزمون و شرکت در دوره آموزشی یک ساله است و با توجه به میزان سهمیهای که سازمان امور استخدامی اختصاص خواهد داد، در آموزش و پرورش استخدام میشوند.
آییننامه اجرایی استخدام معلمان حق التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در روز هفدهم شهریور ماه جاری در هیئت وزیران به تصویب رسید و طبق آن استخدام افراد مذکور در سقف ظرفیت تخصیص سالیانه استخدام از سوی سازمان امور اداری و استخدامی کشور و با شرط بکارگیری در مناطق کمتر توسعه یافته و بر اساس نیاز مناطق آموزش و پرورش استان مبتنی بر رشته و دوره تحصیلی، جنسیت و با توجه به سنوات خدمت و پس از برگزاری آزمون و طی دوره آموزش در دانشگاه فرهنگیان صورت میگیرد.
آنطور که علی الهیار ترکمن، معاون برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش شنبه هفته جاری به ایسنا گفته است که در این آییننامه چهار گروه هدف داریم؛ معلمان حقالتدریس قبل از سال ۹۱، مربیان پیش دبستانی، آموزشیاران نهضت سوادآموزی و آموزشدهندگان مستمری که با نهضت سواد آموزی همکاری داشتهاند. برای دو گروه نهضتیها، آزمونی برگزار میشود که شرط قانون است. آنها بعد از قبولی در آزمون برای طی یک دوره آموزش مهارتی وارد دانشگاه فرهنگیان شده و سپس بکارگیری میشوند.
به گفته وی، حقالتدریسها و مربیان پیشدبستانی واجد شرایط نیز بر اساس نیاز، جنس، رشته و مقطع تحصیلی انتخاب و باید در دوره آموزشی یک ساله دانشگاه فرهنگیان شرکت کنند.
نظر شما